Üdvözlet

Üdvözöllek szerény kávézómban! Kérsz egy friss és gözőlgő feketét? Akármire is szomjazol, itt megtalálod. A kávézóban interjúkat, anime kritikákat és egyéb animés dolgokat olvashatsz. A fő az, hogy jól érezd magad itt! Gyere vissza máskor is, hisz szívesen látlak!

Riana

 
Chat

 
Linkekbanner 88x31Linkelj engem<<

 
Ennyien vagyunk
Indulás: 2017-09-12
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Killer Killer

Történet:

Az emberi történelem legnagyobb, legszörnyűbb és legtragikusabb eseménye után létrejött egy szervezet, amelyet Jövő Alapítványnak hívnak, és melynek célja a világ megmentése. Továbbá létrehozták a Különleges Bűnügyi Alakulatot, amelynek egyedüli célja a bizarr és groteszk gyilkosságok utáni nyomozás. Az alakulat legújabb zöldfülűje egy Misaki Asano nevű fiatal hölgy, kit főként derűs és vidám emberként jellemezhetünk, továbbá utálja az erőszakot, azonban ennek ellenére ez nem gátolja meg őt abban, hogy megpróbáljon fényt hozni ebbe a kétségbeeséssel teli világba.
Takumi Hijiraháraval, egy kétbalkezes alakkal társulva megkapja az első munkáját, melyben számos holttest rejtélyét kell felfednie egy idol koncertjén. Habár Hijirihara megoldotta az ügyet játszi könnyedséggel, a tettest hamarosan apró darabokra szaggatva találják meg a helyszínen, akit feltehetően a titokzatos gyilkos, a gyilkosoknak a hóhérja ölt meg, másik nevén a “Gyilkosok Gyilkosa.” Nem hagyott semmi mást maga után, csupán egy aranyos kis jegyzetet. A Gyilkosok Gyilkosa már régóta palira veszi a Jövő Alapítványt, azonban a gyilkosságok mögötti tettes talán nincs is olyan messze, mint azt ők hinnék.

 

Közös projekt: Miami Fansub
Műfaj: akció, shounen
Mangaka: Kodaka Kazutaka
Állapot: befejezett
Fejezetek száma: 14
Fordító: Miami
Szerkesztő: Riana
Státusz: folyamatban

Fejezetek:

1. fejezet: Online & Letöltés
2. fejezet: Online & Letöltés
3. fejezet: Online & Letöltés
4. fejezet: Online & Letöltés
5. fejezet: Online & Letöltés
6. fejezet: Online & Letöltés
7. fejezet: Online & Letöltés
8. fejezet: Online & Letöltés
9. fejezet: Online & Letöltés
10. fejezet: Online & Letöltés
11. fejezet: Online & Letöltés
12. fejezet: Online & Letöltés
13. fejezet: Online & Letöltés
14. fejezet: Online & Letöltés

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!